LAAT JE MERK

SPREKEN

REMARKABLE  BRAND  PROMOTION

Promotion & Mobility

Wanneer u uw merk, product of event wilt promoten is PromoPiaggio een uitstekend middel om in the top of mind van uw doelgroep te blijven (of te komen). Promotie op maat waar u ook heen gaat. Onze Piaggio's kunnen worden omgetoverd naar al uw promotionele wensen en nagenoeg overal worden ingezet!
Vaak wordt promotie ook gecombineerd met mobiliteit. Wanneer u voor uw congres of bedrijfsfeest uw gasten wilt halen en brengen naar hotel of station, of u wilt regelmatig een VIP-taxi aanbieden aan gasten of klanten, of uw wilt structureel een pendeldienst inregelen, ook dan is PromoPiaggio uw partner. Met promotie of reclame op de Piaggio’s zorgen wij voor de funding van uw mobiliteit. Op die manier gaan Promotion & Mobility vaak hand in hand.

 

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken; dan maken wij er samen een succesvol project van!

 

> Lees alles over ons Piaggio Concept

PROMO PIAGGIO
NIEUWS

Al ons nieuws en nieuwe ontwikkelingen

zijn te vinden op GooglePlus, LinkedIn,

Facebook en Youtube.

Join us en deel ons met je collega's.

MEER DAN ALLEEN UW

DOELGROEP BEREIKEN

REMARKABLE  BRAND  PROMOTION

PromoPiaggio Concepting

Een PromoPiaggio is altijd een oogverblindende promotie-oplossing die bij blijft. U kunt uiteraard zelf  bepalen op welke wijze u de Piaggio wilt inzetten als promotie middel, maar om alle kansen & mogelijkheden optimaal te benutten kunt u ook gebruik maken van PromoPiaggio Concepting. Dit is een voor u op maat gemaakte campagne, waarbij we gezamenlijk de strategie uiteenzetten en samen een ijzersterk plan maken hoe we de PromoPiaggio expliciet & exclusief kunnen ontwerpen en inzetten in de campagne rondom uw merk, product, event of bedrijf. Met PromoPiaggio Concepting nemen we alle zorgen uit handen en garanderen we een frisse, fruitige, remarkable campagne.

 

U bereikt niet alleen uw doelgroep maar laat een onuitwisbare indruk achter!

 

> Neem contact op met Laurens Matla voor een vrijblijvend gesprek

 

Laatste nieuws gemist? Klik hier.

WAAROM PROMO PIAGGIO

 

• SNEL INZETBAAR

• FLEXIBEL EN MEEDENKEND

• A tot Z CONCEPT

• PLANNING EN UITROL

• AL TE HUUR VANAF 1 DAG

• WAAR VOOR UW GELD

PROMOTIE DIE BIJ BLIJFT, WAAR U OOK GAAT

REMARKABLE  BRAND  PROMOTION

Humor & Beleving

Met PromoPiaggio Concepting proberen wij uw doelgroep altijd een ervaring of beleving te bieden, met humor en altijd in stijl. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie midden in het bos, een interactief punt op de schaatsbaan in Friesland of op de Weissensee in Oostenrijk, een ludieke pendel tussen parkeerplaats of station en uw event of congres, alles is mogelijk. Met aankleding zoals u het maar wilt hebben, denk onder meer aan: Piaggio’s in elke gewenste kleur en/of motief, chauffeurskostuums, een grote schildpad op het dak, maar ook verzorgen wij hightech LED-design voor kleurige en opvallende promotie op grote LED-schermen. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw gasten met een grote glimlach weer op pad gaan en lang zullen napraten over uw merk, product of event!

 

Jong & Fris

PromoPiaggio werkt met studenten; maar alleen met de allerbeste studenten. Profiel: jong, fris, fruitig, enthousiast, slim, sociaal, flexibel. Jonge studenten die nog niet out-of-the-box denken omdat ze nog geen box kennen; enthousiastelingen die graag meedenken met uw plannen en gewenste resultaten; jonge mensen die in staat zijn on-the-spot de campagne nog aan te passen, met humor en honderdduizend creatieve ideeën, met oplossingen voor beren op de weg; sociaal en representatief, altijd een glimlach op het gezicht! Met deze of die (getrainde) studenten zorgen wij samen met u voor een onuitwisbare indruk bij uw doelgroep!

 

CONTACT ONS
VRIJBLIJVEND

Laurens Matla

+31 (0)6 - 13 10 78 69

 

info@promopiaggio.nl

 

PROMOPIAGGIO

Gaspeldoornlaan 40

5552 GC  Valkenswaard

 

PROMOTIONEEL
INDRUK MAKEN?

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

REMARKABLE  BRAND  PROMOTION